نقدینه- اداره نظارت بر ناشران فرابورسی جدیدترین وضعیت نمادهای متوقف بیش از 7 روز سال جدید را در تاریخ 17 بهمن ماه سال جاری، به همراه دلایل توقف و اقدامات لازم برای بازگشایی اعلام کرد.
نقدینه- ثبتنام و ارسال آثار به دبیرخانه دومین جشنواره فیلم 180ثانیهای پاسارگاد، از سوی علاقمندان و هنرمندان کشور ادامه دارد و استقبال بسیار خوبی از این جشنواره بهعمل آمدهاست.
نقدینه- پرونده علیه یک بانکدار ترکیهای که هفته گذشته در فرودگاه نیویورک دستگیر شد، پس از اینکه یک هیئت منصفه آمریکایی وی را به توطئه برای کمک به پولشویی ایران از طریق سیستم مالی آمریکا متهم کرد، یک گام به برگزاری دادگاه نزدیک شد.
نقدینه- شهردار تبریز "اعتماد عمومی "را مهمترین سرمایه بانک شهر عنوان کرد و گفت: بانک شهر، باوجود گذشت تنها چند سال از تاسیس آن، به یک مجموعه پشتیبان و موثر در هدایت برنامههای کلان شهرها تبدیل شده است.
نقدینه- رئیس سازمان امور مالیاتی از ۲برابر شدن سقف استعلام مالیاتی سیستم بانکی خبر داد که بر این اساس آن سقف استعلام برای افراد حقیقی ۱۰۰میلیون و افراد حقوقی ۳۰۰میلیون تعیین شده است.
نقدینه- پیش آزمون المپیاد هماهنگ بانکهای خصوصی با حضور بیش از 500 نفر از پرسنل بانک ایران زمین روز دوشنبه 21 فروردین 96 بصورت هماهنگ در سراسر کشور برگزار می شود.
نقدینه- رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه بانکها و موسساتی که سود بالاتری نسبت به سایر بانکها میدهند در حال ورشکستگی هستند، تاکید کرد: این ها سود بیشتری میدهند تا زمان بخرند.
نقدینه- سمینار تجارب جهانی EY در پیاده سازی استاندارد گزارشگری مالی IFRS در روزهای چهارم و پنجم اردیبهشت ماه توسط پژوهشکده پولی و بانکی و سازمان بورس و اوراق بهادار در سالن همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.