نقدینه-تفاهم نامه همکاری در زمینه توسعه تحقیقات کاربردی، مشاوره علمی و اطلاع رسانی، امور آموزشی و مستندسازی تجارب و دانش بیمه ای میان پژوهشکده بیمه و بیمه سرمد منعقد شد.
خلاصه نتایج بهدست آمده از شاخص بهای تولیدکننده در ایران براساس سال پایه 100=1390 نشان می دهد که این شاخص در آذر ماه 1394 با یک دهم درصد افزایش به عدد 216.3 رسیده است.
نقدینه-همسو با سیاست های بانک در راستای تکمیل زنجیره خدمات بانکی و سهولت دسترسی مشتریان بانک پارسیان به انواع خدمات این بانک، دو شعبه دیگر بانک پارسیان مجهز به صندوق امانات شدند.
نقدینه-نمایندگان مجلس تبصره مربوط به نحوه وصول، تخفیف و یا بخشودگی جریمه قید شده در لایحه بیمه اجباری خسارات وارده به شخص ثالث را به کمیسیون اقتصادی ارجاع دادند.
نقدینه-بیزینس استاندارد اعلام کرد با لغو تحریم ها اقتصاد ایران از خواب بیدار خواهد شد و صادرات نفت بیشتر و سرازیر شدن سرمایه گذاری خارجی می تواند موجب رشد 5.5 درصدی اقتصاد ایران شود.
نقدینه-رشد تقاضای سکه در معاملات بازار نقدی و آتی بورس کالای ایران مرز قیمتی ۹۴۰ هزار تومانی را در معاملات دیروز (یکشنبه) رقم زد؛ مرزی که در دو ماه گذشته تجربه نشده بود.
نقدینه-معاون هماهنگی، امور مجامع و مالکیت بنیاد مستضعفان شایعه فروش بلوک مدیریتی یک شرکت بورسی را تکذیب کرد و گفت: فعلا" برنامه ایی برای واگذاری هیچ یک از دارایی های بنیاد نداریم.
نقدینه-در دیدار رییسکل بانکمرکزی و رییس بانک توسعه اسلامی(IDB)، بر تشکیل گروهی برای تدوین اصول بانکداری اسلامی یکسان و متحدالشکل برای همه کشورهای عضوIDB تاکید شد.
نقدینه-در حالی بانک مرکزی گزارش نماگرهای اقتصادی بهار ۹۴ را منتشر کرد که نرخ رشد اقتصادی سه ماهه که مهمترین شاخص این گزارش است، اعلام نشده است، هر چند، نشانههای "رکود" در گزارش بانک مرکزی نمایان شده است.
نقدینه-وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از دستور شفاهی رییس جمهوری برای جداسازی صندوق پول درمان بیمه شدگان تامین اجتماعی و ابلاغ این امر به بخش مربوط خبر داد.