سیف: ابلاغ بخشودگی جرایم تسهیلات زیر ۱۰۰ میلیون هفته آینده

سیف: ابلاغ بخشودگی جرایم تسهیلات زیر ۱۰۰ میلیون هفته آینده

نقدینه- رییس کل بانک مرکزی از ابلاغ بخشودگی جرایم تسهیلات زیر ۱۰۰میلیون تومان تا هفته آینده خبر داد و آخرین اقدامات درباره ساماندهی موسسه کاسپین را تشریح کرد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، ولی الله سیف در حاشیه ششمین همایش سیاست های پولی و چالش های بانکداری تولید در جمع خبرنگاران درباره وضعیت موسسه کاسپین گفت: اولین قدم این است که حساب های تعاونی ها در کاسپین رفع ابهام شود و سپس بر اساس مدل بانک مرکزی باید تک تک تعاونی ها خود را به هیات مدیره کاسپین که به تازگی شکل گرفته معرفی کنند تا با برنامه ریزی های موجود، تسویه حساب ها انجام شود.
رییس کل بانک مرکزی در توضیح اینکه چرا پرداخت یکی از شعب به مشتریان متوقف شده بود؟ بیان داشت: از ۸واحد تنها یکی از واحدها این وضعیت را داشت که آن هم متوقف و ادغام شد.
سیف ادامه داد:‌ بقیه واحدهای تعاونی نیز باید برای ادغام مراجعه کنند و پیگیری های مردم در این زمینه به حق است، اما باید برای تحویل سپرده ها صبور باشند.
وی درباره عدم اجرای ابلاغیه بخشودگی جرایم تسهیلات زیر ۱۰۰میلیون تومان، گفت: در حال تدوین بخشنامه ای به سیستم بانکی هستیم و هفته آینده آن را ابلاغ خواهیم کرد. منبع: ایبِنا
https://naghdineh.ir/page/22355/
لینک مطلب :
چاپ print version