افزایش وام مسکن مهر بررسی می‌شود

در نشست شورای پول و اعتبار

افزایش وام مسکن مهر بررسی می‌شود

نقدینه - عضو ناظر مجلس در شورای پول و اعتبار گفت: موضوع افزایش تسهیلات مسکن مهر را از 25 میلیون تومان به 30 میلیون تومان و همچنین قرائت گزارش بانک مرکزی درباره طرح های پیشنهادی خروج از رکود در بخش مسکن ازموضوعات مهمی است که در جلسه شورای پول و اعتبار بررسی می شود.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، محمد رضا پورابراهیمی داورانی درباره محورهای جلسه شورای پول و اعتبار گفت: شورای پول و اعتبار موضوع افزایش تسهیلات مسکن مهر از 25 میلیون تومان به 30 میلیون تومان را امروز بعد از ظهربررسی می کند.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: قرائت گزارش بانک مرکزی درباره طرح های پیشنهادی خروج از رکود در بخش مسکن و همچنین قرائت گزارش این بانک در حوزه فناوری های نوین از محورهای مهم دیگر نشست شورای پول و اعتبار خواهد بود.

عضوکمیسیون اقتصادی مجلس در گفتگو با خانه ملت یادآور شد: در جلسه شورای پول و اعتبار نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت گزارشی در خصوص وضعیت بدهی های حساب ذخیره ارزی ارائه می دهد.

https://naghdineh.ir/page/2231/
لینک مطلب :
چاپ print version