گزارش نقدینه از شرکت های بورسی
بیمه کارآفرین درآمد حق بیمه را 52 درصد افزایش داد
نقدینه- شرکت بیمه کارآفرین در گزارش عملکرد 9 ماهه خود اعلام کرد که سود انباشته و درامد حق بیمه را در مقایسه با مدت مشابه سال مالی گذشته 52 درصد افزایش داده است.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه، شرکت بیمه کارآفرین در عملکرد 9 ماهه منتهی به 30 آذر 94 مبلغ 4هزار و 968 میلیارد ریال حق بیمه صادره در حساب های خود ثبت کرده که در مقایسه با مدت مشابه سال مالی قبل 15 درصد افزایش یافته است.
ضمن این که درآمد حق بیمه 3 هزار و 32 میلیاردریالی و سود انباشته 507 میلیارد ریالی شرکت در دوره 9 ماهه سال جاری در مقایسه با مدت مشابه سال مالی گذشته 52 درصد رشد نشان می دهد.
این شرکت در دوره یاد شده موجودی نقد خود را 165 درصد بیشتر کرده و جمع دارایی ها را 16 درصد افزایش داده و سود خالص 245 میلیارد ریالی در حساب های خود محاسبه کرده است.
بیمه کارآفرین در فهرست مشروط بازار معاملات اصلی فرابورس قرار داشته و با یک هزار و 200میلیارد ریال سرمایه فعالیت می کند و برنامه افزایش سرمایه تا یک هزار و 500 میلیاردریال، معادل 25 درصد را در دستور کار داشته و آخرین قیمت ثبت شده برای هر سهم آن 1.044 ریال است.