بیمه کوثر ٣.٤ همت بیمه نامه زندگی صادر کرد

تولید ٢٤ همت بیمه نامه در ٦ ماه

بیمه کوثر ٣.٤ همت بیمه نامه زندگی صادر کرد

نقدینه – شرکت بيمه کوثر در ٦ ماه نخست سال ٢٣٨ هزار میلیارد ریال حق بیمه تولید کرد که ١٤ درصد آن در رشته زندگی بوده است.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه و بر اساس گزارش فعالیت یک ماهه منتهی به 31 شهریورماه سال جاری منتشر شده در سامانه کدال سازمان بورس، بيمه کوثر که با نماد کوثر و سرمایه ٤٠ هزار میلیارد ریالی در بازار سرمایه کشور فعالیت می کند، در ٦ ماه نخست سال توانست ۲۳۷،۹۵۴ میلیارد ریال بیمه نامه به فروش برساند.

بر اساس این گزارش، رشته درمان با ۱۱۷،٤٥٠ میلیارد ریال و ٤٩ درصد سهم از پورتفوی، بیشترین سهم را از کل حق بیمه های صادره این شرکت به خود اختصاص داده و پس از آن زندگی با ۳۳،۹۳۷ میلیارد ریال و سهم 14 درصدی و ثالث اجباری با ۲۷,١٠٨ میلیارد ریال و سهم ١٠ درصدی در رتبه های دوم و سوم رشته های بیمه ای این شرکت از لحاظ تولید حق بیمه قرار گرفته است.

در عین حال، بیمه کوثر در ٦ ماه نخست سال جاری ۱۰۱،٥٦٤ میلیارد ریال نیز به زیان دیدگان، خسارت پرداخت کرده که نسبت خسارت پرداختی به حق بیمه تولیدی این شرکت را عددی معادل ٤٣ درصد نشان می دهد.

در زمینه خسارت های پرداختی نیز رشته های درمان با ۶۰،٧٨١ میلیارد ریال، ثالث اجباری با ۱۵،٧١٥ میلیارد ریال و زندگی با ۱۰،٤٥٤ میلیارد ریال به ترتیب با ٦٠، ١٥ و ١٠ درصد بیشترین سهم را در میزان خسارت های پرداختی بيمه کوثر تا پایان شهریورماه سال جاری به خود اختصاص داده اند.

این گزارش حاکی است، شرکت بیمه کوثر در شهریورماه امسال ۴۳،۰۶۲ میلیارد ریال حق بیمه تولید کرده و ۲۱،٦١٤ میلیارد ریال به زیان دیدگان خسارت پرداخت کرده است.

https://naghdineh.ir/page/126893/
لینک مطلب :
چاپ print version