گلستان؛ مقصد سفر استانی سرپرست بیمه سینا

گلستان؛ مقصد سفر استانی سرپرست بیمه سینا

نقدینه - سرپرست بیمه سینا طی سفر به استان گلستان در نشستی با نمایندگان و همکاران شعب این استان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه ، عباس راد در این جلسه که با حضور رییس و همکاران شعب گرگان و گنبد کاووس برگزار شد، با تاکید بر لزوم توجه به نقش مهم شعب و شبکه فروش در امر بیمه‌گری اظهار داشت: حمایت و توجه به شعب و نمایندگان به صورت توأم صورت می‌گیرد.

 سرپرست بیمه سینا با اشاره به حرکت در مسیر هوشمندسازی فرایندها گفت: در بازار رقابتی، باید متناسب با نیازهای مشتری و فناوری‌های روز گام برداریم.

وی همت، تلاش و همدلی را لازمه موفقیت در کار تیمی دانست و افزود: همه همکاران در شعب و نمایندگان در این زمینه باید نقش خود را به درستی ایفا کنند.

گفتنی است، عباس راد در این سفر، نشستی با مدیر کل اموال و املاک بنیاد مستضعفان استان در راستای هم افزایی بین شرکتهای بنیاد داشت و همچنین با مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان گلستان به عنوان یکی از بیمه‌گذاران عمده، دیدار و گفتگو کرد.

https://naghdineh.ir/page/125135/
لینک مطلب :
چاپ print version