رونمایی از باما بانک ایران زمین به عنوان بانک محلات
نقدینه - مراسم رونمایی از نئوبانک باما با حضور عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، معاون سابق فناوری های نوین بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مدیران ارشد بانک ایران زمین و هلدینگ فناوری اطلاعات جامپ و همچنین جمعی از فعالان اجتماعی و اقتصادی برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری نقدینه ، عبدالمجید پورسعید رئیس هیأت سرپرستی بانک ایران زمین: هر سازمان و نهاد یا مجموعه ای که در یک جامعه کسب درآمد می کند، موظف است در جهت رفاه شهروندان خود گام بردارد و به وظیفه مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند.
با ظرفیتی که در محلات وجود دارد و همچنین سرویس های بانکداری دیجیتال بانک ایران زمین و امکانات طراحی شده در نئو بانک باما، حرکت مثبتی در جهت رونق اقتصادی کشور و توسعه پایدار جامعه صورت پذیرد.
علی آقامحمدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: مجموعه بزرگی دلسوزانه در کنار هم جمع شدند و در تلاش هستند که یک ظرفیت بزرگ اجتماعی را توانمندسازی کنند، حمایت کنند و به نتایج قابل قبولی برسانند. ما باید با همکاری و حمایت یکدیگر این قشر را در جهات مختلف همچون مسکن، شغل، تحصیلات، غذا و پوشاک، سلامت، ورزش و تفریحات، فرهنگ و مذهب یاری کنیم.
نوراله زاده مدیرعامل سابق صندوق کارآفرینی امید: ما در نئوبانک باما با هماهنگی با ایران زمین زمین سعی کردیم این موضوعات را مرتفع کنیم. چشم انداز ما این است که یک اکو سیستم مالی اجرا شود که در این اکو سیستم بتوانیم بهبود معیشت در جوامع کم برخوردار خصوصاً در روستاها و در حاشیه شهرها و محلات را ایجاد کنیم.
اکبر قهری مدیرعامل شرکت سامان تل: ما در دو حوزه شبکه های اجتماعی و اپراتوری مختص محلات، دو مجموعه توت (توسعه و تحول) و در حوزه ارتباطی بحث باماتل را کلید زدیم و از ۳ سال پیش آغاز کردیم که نهایتاً عید امسال باماتل شکل گرفت و نرم افزار توت راه اندازی شد.
شهرام حاج قربانی مدیر فنی پروژه باما: کارت باما پلاس ترکیبی از کارت شناسایی و کارت بانکی یکی از سرویس های اختصاصی اپلیکیشن باما است. روی کارت اطلاعات شناسایی افراد و پشت کارت اطلاعات کارت بانکی شخص درج شده است.
برای مطالعه کامل خبر بدون فیلترشکن روی لینک زیر کلیک کنید:
https://izbank.ir/fa/news/105524.html