ارائه تخفیف بیمه آتش‌سوزی به بازدیدکنندگان غرفه بیمه دی در نمایشگاه مشهد

ارائه تخفیف بیمه آتش‌سوزی به بازدیدکنندگان غرفه بیمه دی در نمایشگاه مشهد

نقدینه - شرکت بیمه دی در نمایشگاه بانک، بورس و بیمه مشهد مقدس، کارت‌های تخفیف خرید بیمه‌نامه آتش‌سوزی مسکونی با تخفیف ویژه ۸۰ درصد تا سقف سه میلیون ریال را ارائه می‌کند.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه ،  علی‌اکبر گلشنی، مدیر تحول دیجیتال این شرکت اعلام کرد: این تخفیف‌ها از طریق اپلیکیشن دی‌دار قابل استفاده هستند.
وی افزود: با هدف ترویج فرهنگ خرید بیمه‌نامه آتش‌سوزی منازل مسکونی، بیمه دی در نمایشگاه بانک، بورس و بیمه مشهد مقدس، کارت‌های تخفیف ویژه‌ای را در اختیار بازدیدکنندگان غرفه این شرکت قرار می‌دهد.
وی افزود: دارندگان این کارت‌ها می‌توانند با مراجعه به اپلیکیشن «دی‌دار» و به صورت کاملاً آنلاین، از تخفیف ۸۰ درصدی خرید بیمه‌نامه آتش‌سوزی تا سقف سه میلیون ریال بهره‌مند شوند.
گلشنی تصریح کرد: این اقدام با هدف افزایش آگاهی عمومی و تسهیل دسترسی مردم به خدمات بیمه‌ای صورت گرفته و گامی در جهت ارتقای ضریب نفوذ بیمه در حوزه منازل مسکونی به شمار می‌رود.
 

https://naghdineh.ir/page/122021/
لینک مطلب :
چاپ print version