باند 6 نفره سرقت و فروش چک های مسروقه متلاشی شد

باند 6 نفره سرقت و فروش چک های مسروقه متلاشی شد

نقدینه-باند ۶ نفره‌ای که به شیوه کیف‌قاپی و عمدتاً از مراجعه‌کنندگان به شعبات بانکی سطح شهر تهران، چک‌ها را سرقت کرده و از طریق آگهی روزنامه چک‌های مسروقه را به فروش می‌رساندند با تلاش مأموران پلیس آگاهی به دام افتادند.

به گزارش پایگاه خبری نقدینه، در مورخه 16 شهریور 94 جوانی با مراجعه به شعبه بانک در خیابان ابوذر درخواست وصول یک فقره چک را کرد که متصدی بانک با بررسی چک اطلاع پیدا می کند که چک ارائه شده به علت مسروقه بودن، بلامحل است.

با اعلام خبر به مرکز فوریت های پلیسی 110، مأموران کلانتری 161 ابوذر در محل حاضر شده و اقدام به دستگیری جوانی 26 ساله به نام حمیدرضا می‌کنند.

با توجه به سابقه سرقت چک به شیوه کیف قاپی و ارجاع پرونده از سوی دادیار شعبه دوم دادسرای ناحیه 34 به پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ، متهم دستگیر شده نیز جهت ادامه تحقیقات در اختیار پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.

https://naghdineh.ir/page/12108/
لینک مطلب :
چاپ print version